Atelier

La atelierul de creatie Hercules isi exerseaza talentul si creativitatea copiii, voluntarii, adesea seniorii si echipa centrului de zi Hercules.

Pentru noi, Atelierul de creatie este o joaca serioasa: o joaca pentru ca ne distram inventand noi modele de felicitari sau martisoare si gasind apoi modalitati de a le realiza. Serioasa pentru ca din aceste mici creatii putem sustine o parte din costurile unor activitati sau a unor obiecte care ne folosesc zi de zi la Centrul de zi Hercules.

Astfel, cu banii obtinuti acum doi ani vanzand felicitari in Bucuresti, la un targ de Craciun, am mers intr-o excursie din care ne-am ales cu multe amintiri frumoase! In 2014, cu banii stransi de la companii care au comandat felicitari de Craciun, am cumparat alimente de Paste nu doar pentru copii si familiile lor, ci si pentru seniori din comunitate.

catalog felicitari craciun Adesea, acesti bani ne-au folosit enorm atunci cand am avut cheltuieli neprevazute (reparatiile de tot felul sunt la ordinea zilei intr-o casa atat de mare si cu atat de multi copii) sau cand a trebuit sa acoperim toate costurile Centrului in perioada dintre finantari.

Ce si-ar dori copiii sa facem cu banii stransi din obiectele pe care le creeaza?

Sa organizam de ziua fiecaruia dintre ei cate o mica “petrecere” la Centru, “cu un tort frumos, cu suc si cu artificii”. Pana acum nu le-am putut promite copiilor acest lucru. Poate ne ajutati voi sa indeplinim 50 de dorinte incepand cu anul viitor?

Cine poate comanda?

Incurajam in special companiile sa ni se adreseze daca au nevoie de felicitari, martisoare, mici obiecte cadou pe care sa le ofere clientilor, angajatilor sau partenerilor.

Putem realiza un numar mare de obiecte (caci putem mobiliza foarte multe ajutoare, la nevoie), suntem prompti si avem multe idei daca ne dati o tema de lucru – in cazul in care nu alegeti ceva ce avem deja in portofoliu.

De-a lungul anilor, au comandat felicitari si alte mici obiecte realizate manual de copiii de la Hercules: Vodafone Romania si Fundatia Vodafone Romania, BCR, Siemens, P&G, Depanero, Okaidi, Galeriile Noblesse, Clever Solutions, PWC.

Cum comand

Daca va place vreunul din obiectele realizate de noi, nu ezitati sa ne scrieti un mail apasand butonul “Comanda sau cere detalii”.

Fie ca sunteti companie sau persoana privata, mentionati in mail numele dumneavoastra, un numar de telefon si un email de contact, adresa de livrare, codul obiectului dorit si cantitatatea dorita din fiecare obiect. Reprezentantii companiilor vor specifica numele si datele companiei pentru contractul de sponsorizare.

Noi va vom contacta pe email sau la telefon pentru confirmarea comenzii si atunci putem discuta alte detalii. Va vom trimite comanda prin posta sau curier, la alegere, cu plata ramburs. Nu putem suporta cheltuieli de transport.

Va multumim!

Echipa Hercules, cu mic cu mare.