DONATI ONLINE

Multumim ca te afli aici! Speram sa mergi mai departe si sa apesi butonul DONEAZA!In momentul de fata poti dona:
  • Pentru Hercularium. Biblioteca viitorului, o biblioteca pe care Asociatia Hercules intentioneaza sa o amenajeze in cadrul Centrului Hercules pentru toti copiii din Costesti. Afla mai multe despre Hercularium si doneaza direct in pagina proiectului sau mai jos.
  • Pentru a sprijini activitatea Centrului de zi Hercules, proiectul central al Asociatiei Hercules. Afla mai jos cum poate ajuta donatia ta!

Donatia ta ne va ajuta sa marim numarul copiilor ajutati, sa oferim mese hranitoare copiilor, sa cumparam carti, rechizite sau jocuri educative pentru copii, sa oferim celor mici experiente care sa ii ajute sa creasca frumos si sa isi largeasca orizontul de cunoastere si experienta: vizite la muzee sau la teatru in Pitesti sau Bucuresti, excursii si tabere. Ca donator, ai puterea sa schimbi in bine viata unui copil sarac, prea obisnuit cu lipsurile – iar efectele implicarii tale vor conta atat in prezent, cat si in viitor. Atunci cand donezi, devii parte din povestea unei vieti.

 Doneaza o suma la alegerea ta

Afla ce putem face cu banii donati de tine

Despre donatiile online

Donatiile online sunt simple si sigure. Dupa completarea formularului de mai jos, vei fi directionat catre pagina securizata MobilPay.ro unde vei completa doar datele legate de card. Poti dona orice suma mai mare de 5 lei. Pentru fiecare donatie, MobilPay va percepe un comision 2,5%+ TVA pe care il vom plati noi, Asociatia Hercules.