Mâna sus cui îi place la mare! 👍🏼 =✌🏻

🌊☀🏖

50 de mânuțe mici s-au ridicat când am pus această întrebare la Centrul de zi Hercules. Așa că la mare am mers și anul acesta, spre enorma bucurie a copiiilor noștri. 🐬

Dacă pentru copiii “vechi” a fost a doua întâlnire cu marea, pentru cei noi, intrați în familia Hercules în septembrie 2018, întâlnirea cu valurile a fost o premieră în viața lor. Vă imaginati emoțiile și bucuria?

Toti participantii in tabara de vara s-au bucurat de doua vizite la Aqua Park, spectacole de magie oferite de hotelul Cupidon, de valuri, scoici, nisip, plaja, jocuri, dans si multa, foarte multa voie buna. 

Copiii au a multumi partenerilor H. Stepic CEE Charity din Viena, VEEAM, Aspad si SC Costache Grup Pitesti pentru aceasta tabara. 
Dar – foarte important – copiii pot fi mandri de ei insisi si de munca lor*, caci implicarea si hotararea lor i-au dus si anul acesta la mare. 

*copiii mai mari de la Hercules au lucrat toamna trecuta sute de felicitari comandate de H. Stepic si de membrii echipei Raiffeisen Bank International, dar si de alti prieteni ai Centrului. Banii astfel stransi, au acoperit parte din bugetul tabarei.