Sala de evenimente

Sala de evenimente: activitate generatoare de venit pentru centrul de zi Hercules

Pentru sustenabilitatea proiectului si pentru ca nu toate costurile (foarte mari) de gestionare a unui centru de zi sunt finantate de catre sponsori, am avut nevoie sa dezvoltam o activitate care sa genereze venituri pentru Asociatia Hercules si sa ne asigure un mic fond de rezerva pentru situatii de urgenta (situatii de urgenta, perioade fara finantare, intretinerea centrului).

Am construit de aceea o sala de evenimente, pe care astazi o inchiriem pentru evenimente corporate (team buildinguri si alte intalniri), dar si pentru evenimente private in comunitate (nunti, botezuri).

Afla mai multe aici despre cum poti inchiria si tu sala Hercules pentru un eveniment corporate sau privat si care sunt beneficiile tale. 

Si sala de evenimente are o poveste J

O poveste despre generozitate, implicare, multa munca si perseverenta.

Constructia salii de evenimente a inceput in 2008, cand am renovat o hala metalica veche, aflata in curtea cladirii Hercules.

Fondurile ne-au fost oferite de aceeasi Fundatie careia ii datoram in mare parte si infiintarea Centrului de zi Hercules: Fundatia Principesa Margareta a Romaniei. Fundatia Princpesa Margareta a Romaniei a strans, prin filiala sa din Elvetia, 90.000 de euro pentru Asociatia Hercules.

Akzo Nobel, Romstal, Holdchim Cement au sponsorizat parte din materiale.

Sala de evenimente a fost inaugurata in 2009 in prezenta Altetei Sale Regale Principesa Mostenitoare Margareta a Romaniei si a doamnei Libby Gitenstein, sotia Ambasadorului Statelor Unite ale Americii de la acea vreme.

In 2011 – 2012, cu sprijin financiar de la Fundatia NESsT (20.000 $), sala a fost mobilata, dotata cu aer conditionat si o bucatarie moderna.