Vizita partenerilor finanțatori – H. Stepic CEE Charity

Acum cateva zile am avut bucuria de a avea in vizita la Centrul Hercules trei oameni minunati, care scriu alaturi de noi povestea Centrului Hercules: Andreas Gschwenter, membru in Consiliul Director al Raiffeisen Bank International, donator si patron spiritual al Centrului de zi Hercules; Bogdan Popa, membru in Boardul Raiffeisen Bank Romania – companie ce sponsorizeaza activitatea noastra atat in Costesti, cat si in Buftea; Nicoleta Manea, membru al echipei RBI si coordonator al proiectului Hercules din partea H. Stepic CEE Charity. Întâmplarea face ca Nicoleta să fie româncă originară chiar din zona de sud a Piteștiului, unde noi ne desfășurăm activitatea.

Oaspetii ne-au gasit in toiul pregatirilor de primavara: o data terminate temele, copiii confectionau martisoare si felicitari pentru femeile importante din viata lor.

Discutiile s-au concentrat pe nevoile beneficiarilor si pe cum le venim noi in intampinare, pe progresele copiilor si ale proiectului. Am primit oaspetii intr-un centru renovat si i-am invitat sa manance la cantina unde mananca zilnic copiii nostri.

Ca de fiecare data cand il avem in vizita pe Andreas si, in general, persoane din echipa partenerilor H. Stepic CEE Chairity, ne impresioneaza Oamenii cu care interactionam. Ne impresioneaza prin bunatate, umanitate, dorinta reala de a face cat mai mult BINE, nu doar in numele organizatiei reprezentate, ci si in nume personal. Nu stim daca sunt multe organizatii care pot spune asta, dar noi ne iubim si ne respectam enorm partenerii si este o reala bucurie fiecare vizita a lor. Fiecare incurajare din partea lor ne motiveaza sa continuam sa ne implicam in comunitate, in ciuda greutatilor pe care le intampinam.

Multumim H. STEPIC, Andreas, Nicoleta, Bogdan, multumim domnule H. Stepic si tuturor oamenilor de bine din H. Stepic CEE Charity, RBI si Raiffeisen Bank Romania. Multumim, in numele copiilor si a comunitatii pe care ne ajutati sa o schimbam in bine.