Carte de vizita

Asociatia Hercules este o organizatie non-guvernamentala, non-profit, apolitica si fara caracter religios, fondata in 1994 in orasul Costesti, judetul Arges.
Din 2004, povestea Asociatiei se suprapune intr-o foarte mare masura cu cea povestea proiectului sau central, Centrul de zi Hercules.
Pe langa activitatile desfasurate in cadrul centrului de zi, Asociatia Hercules a initiat si dezvoltat de-a lungul timpului numeroase proiecte in beneficiul intregii comunitati: programe de educatie financiara si educatie pentru sanatate, un program de primire si asistare a victimelor violentei domestice, proiecte de mediu (ecologizari de spatii verzi si educatie pentru mediu) sau burse de studiu pentru elevi de liceu. Asociatia Hercules organizeaza anual cel putin un eveniment in comunitate, dedicat tuturor copiilor din oras si din satele invecinate.
In timp, datorita implicarii in comunitate si a sprijinului real oferit celor in nevoie, Asociatia Hercules a devenit un important punct de referinta in orasul Costesti, o adevarata inima a comunitatii.
Despre comunitatea Costesti, problemele si nevoile sale citeste aici
Afla mai multe despre Misiunea, viziunea si valorile noastre

CONSILIUL DIRECTOR

  • Petruta Stanescu – Director Executiv al Asociatiei Hercules, fondator si coordonator al Centrului de zi Hercules
  • Chiru Viorica – Economist
  • Sorin Ionel – Economist
  • Raluca Licaciu – Avocat
  • Mirela Feruglio – Consultant PR si comunicare