Corporate Volunteering

Centrul de zi Hercules, situat in orasul Costesti, la 134 km de Bucuresti si la 20 km de autostrada Bucuresti-Pitesti, ofera numeroase oportunitati de voluntariat angajatilor din companiile sponsor ale programului.

Fie ca doriti sa ne ajutati in activitatile de intretinere a Centrului sau in activitatile multe si diverse realizate impreuna cu copiii avem intotdeauna nevoie de mai multe maini de ajutor. J

Intr-o casa mare cu doua etaje, curte, gradina si o sala anexa de 220 mp – este intotdeauna ceva de construit, vopsit, bricolat sau decorat. Camara Hercules trebuie umpluta in fiecare toamna cu bunatati pe care de obicei le pregatim impreuna cu voluntarii: muraturile, gemul sau zacusca pregatite cu legume din gradina vor ajunge apoi pe masa copiilor in timpul iernii.

Copiii de la Hercules (6-14 ani) se bucura intotdeauna de oaspeti si de ajutor, de un nou atelier cu o activitate noua si interesanta, de o iesire la film sau la teatru impreuna cu voluntarii.

Cititi mai jos despre cateva evenimente de voluntariat realizate la Hercules si contactati-ne daca doriti sa ne dati o mana de ajutor impreuna cu echipa companiei dumneavoastra