Ghid fiscal pentru persoane fizice

Persoanele care realizează venituri din salarii și asimilate salariilor, pensii, activități independente, drepturi de proprietate intelectuală pot alege sa redirectioneze o parte din impozitul datorat statului de 3,5% pentru susținerea organizatiilor nonguvernamentale, unităților de cult sau burse private prin completarea și depunerea formularului 230.

Iar de anul acesta, poți oferi sprijinul tău pentru o perioadă mai lungă, optând să distribui suma pentru o perioadă de 2 ani.

Nu te costa nimic. Banii pe care alegeţi să îi direcționaţi către un ONG ar reveni oricum statului. Trebuie doar sa completezi cu datele personale si sa semnezi formularul 230. Apoi il depui sau sa il trimiti prin posta Administrația Financiară unde sunteți înregistrat.

Alternativ, le punem depune noi pentru dvs, dacă ne trimiteți formularele completate și semnate la adresa Asociatia Hercules, Costesti, Victoriei 40, Arges, până pe 1 mai.

Dacă doriți să aflați adresa Administrației de care aparțineți prin domiciliul fiscal, le puteți accesa aici (lista adreselor adinistrațiilor financiare din toată țara)

Poți descărca de aici Formularul 230.

Ajuta-ne sa ajutam!

Va multumim!